top of page
Hav

Terminliste 2023

Her kommer årshjulet 2024 for Høllefjordens båtforening:

Vi i styret gleder oss og håper mange vil ha gleden av et fantastisk fellesskap på den nydelige Kuholmen! Vi kommer til og legger ut påminnelser om hva som skjer på Facebook og da ønsker vi at dere melder dere på med antall som ønsker og delta så vi kan beregne mat og planlegge disse fine dagene. Ønsker alle en kjempe fin båtsesong og vi gleder oss til og se mange på Kuholmen!

Årshjul 2024!

13.april  - Dugnad på Kuholmen: Vi klargjør sesongen, plukker søppel, raker strendene, rydder etter stormer, vi trenger motorsag, kløyve, aggregat osv, vi stiller med grillmat så håper mange stiller:) 

18.mai- pinsetur, prøver og finne alternativ tur etter innspill fra medlemmer en annen helg da det er 17.mai helg.

22. Juni - Sankthansfeiring: Mange aktiviteter for barn, feks rebus, “melkespannholding”, tauhopp og mye annet gøy. Ta med barn, barnebarn og andre kjente til en koselig feiring.

31. August - Skalldyraften: Vi satser på en kjempe gøy skalldyraften i år igjen, Mer info kommer.

14. September - Dugnad på Kuholmen, vi rydder opp etter en kjempe sesong! Stiller med pølser og hamburger 

Følg med på Hjemmesiden og Facebook for oppdateringer.

 

Vi i styret vil ønske alle våre medlemmer en flott sesong og håper vi treffes.

 

Møt opp på arrangementene, da det vil bli aktiviteter for barn og voksne i alle aldre, og selvfølgelig mye sosialt samvær. Lurer dere på noe vedrørende det styret jobber med, ta kontakt med oss. Er det noen som kunne tenke seg å bidra med litt innsats på et eller flere av arrangementene, så gi oss et lite hint. Det kan være greit med litt ekstra hjelp en gang i blant.

 

Vel møtt!

Styret.

bottom of page